MARDİN / MİDYAT - Altıntas İlkokulu

Şbt

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI. ÇOCUKLARLA OYUNLAR OYNANDI, ŞİİRLER OKUNDU, GELENEKSEL OYUN YARIŞMALARI DÜZENLENDİ.

Şbt

2019 yılında da  artık gelenekselleşen ağaç dikme etkinliğimizi yaptık. Her bir öğrencimiz bir fidan dikerek doğamızın güzelleşmesine ve bizden önceki neslimizin yaptığı gibi bizden sonraki gelecek nesillere daha yeşil bir doğa bırakmaya katkıda bulundu. Bizler dünyamızı çocuklarımızdan emanet aldık, anlayışını benimsetmek adına güzel bir etkinlik oldu. Öğrencilerimizn gayretlerinden dolayı tebrik ederim.

Şbt

Gelenekselleşen etkinliklerimizden biri olan kardan adam yapma etkinliğimizi bu sene de yaptık ve kar topu oyunumuzla da karın keyfini çıkardık.

Şbt

Sağlık çocuk dergisine internet üzerinden ücretsiz üye olduktan sonra ilk dergilerimize ulaştık.

Şbt

KAĞITTAN YAPILAN GEMİLER SU İLE TEMAS ETTİĞİNDE, KISA SÜREDE SUYU ÇEKTİĞİNİ GÖZLEMLEDİK. BİZ DE UZUN SÜRE SUDA KALABİLECEK SUYU ÇEKMEYEN MADDELERDEN GEMİ TASARLADIK VE YARIŞTIRDIK. BÖYLECE SUYU ÇEKEN VE SUYU ÇEKMEYEN MADDELERİ KEŞFETMİŞ OLDUK. FEN BİLİMLERİ.

Şbt

2017 YILI AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİMİZDEN FOTOĞRAFLAR SİTEMİZİN GALERİ BÖLÜMÜNDE YAYINLANMIŞTIR!

Şbt

Yerli Malı Haftası´nda, yerli malı kullanmanın önemi hakkında bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Şbt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında, köyümüzde bulunan karakoldaki askerlerimizi ziyaret ettik. Karakol komutanımız ve diğer komutanlarımız, ´18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´ günün anlam ve önemi hakkında öğrencilerimize konuşma yaptılar.